Cloud Partners w Finale Start-up Challenge 2021

Z przyjemnością informujemy, że zostaliśmy zakwalifikowani do finału Start-up Challenge 2021. Jest to największy w Polsce konkurs w sektorze nowoczesnych usług biznesowych dla innowatorów i start-upów. Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości SA (PTWP) zaprosiło nas do udziału w Pitch Sessions, które odbędzie się we wrześniu 2021 w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach. W trakcie wydarzenia zaprezentujemy film przedstawiający naszą firmę oraz Cloudmizer, nasze unikalne narzędzie do monitorowania i optymalizacji kosztów chmury.

Prezentacje finalistów

Wyłonione we wcześniejszej fazie startupy, a pośród nich Cloud Partners, będą miały możliwość zaprezentować się w trakcie European Tech and Start-up Days. Nasza obecność na targach sprawi, że będziemy mieli wyjątkową okazję przedstawić nasze usługi potencjalnym klientom. Przede wszystkim jednak, podczas wydarzenia zmierzymy się z innymi zakwalifikowanymi do finału start-upami.

Konkurencja wśród tegorocznych finalistów jest silna. Na konkurs przygotowujemy więc dedykowany trzydziestosekundowy film. Chcemy w prostej formie przybliżyć zalety migracji danych do chmury z Cloud Partners oraz pokazać możliwości unikalnych narzędzi optymalizacyjnych wykorzystywanych w trakcie tego procesu. Mamy nadzieję, że prezentacja Cloudmizer, naszego narzędzia do monitorowania i optymalizacji kosztów chmury, przypadnie jury oraz publiczności do gustu. Premiera filmu odbędzie się w trakcie Pitch Sessions 21 września 2021 w MCK w Katowicach.

Start-up Challenge 2021

Konkurs Start-up Challenge 2021 to wyjątkowy projekt dla polskich przedsiębiorców. W poprzednich edycjach wzięło w nim udział ok. 500 uczestników, którzy prezentują swoje innowacyjne rozwiązania w takich tematach jak IT, energetyka, logistyka, rolnictwo czy zarządzanie MŚP.

Similar posts

Optymalna kosztowo chmura dla biznesu to nasza specjalność. Doradzamy, migrujemy, szkolimy i analizujemy. Poznaj zakres naszych usług.

ZOBACZ WIĘCEJ